Wie zijn wij

 

  

Rens Cleaning Products is opgericht in de jaren 80 door T. Rens als ontwikkelaar en leverancier van hoogwaardige en duurzame materialen. 

Rens Cleaning Products heeft een reis achter de rug met een bron van evolutie als het gaat om pionieren in Ecologische verantwoorde producten.Jaren lang ontwikkeling en onderzoeken hebben resultaat opgeleverd. 

Een lijn aan diverse producten die reinigingskracht bevatten uit de natuur !! 

De nieuwe ontwikkelde producten bevatten stoffen die de natuur ons biedt, zoals kokosolie, palmolie, citroenzuur uit suiker, keukenzout, olie uit sinaasappelschillen, natuurlijke alcohol (gefermenteerd uit maïs.) 

Rens Cleaning Products helpt wederverkopers in het onderhoud van ondersteunende programma’s, workshops, opleidingen die leiden naar een totaal onderhoud met producten en materialen voor vele segmenten in de markt. 

Met als laatste nieuwe markt  eco toerisme. 

Onze producten voldoen aan de strenge wettelijke eisen, Europese richtlijnen. 

Onze visie gaat uit naar uw behoefte van morgen, waar de bron van integratie en toepassing van individuele voorzieningen ter verbetering van de voorziening onderhoud van kwaliteit, efficiëntie de toekomst is.  

Onze visie is om u te helpen verbeteren van alle aspecten van reiniging, desinfectie en onderhoud, kwaliteit, productiviteit, operationele efficiëntie en kosteneffectiviteit, dat maakt Rens Cleaning Products de leider in compleet facilitair management onderhoud.  

Meer dan 25 jaar ervaring en ontwikkeling heeft geleid tot meer dan “250 Top Producten” 

Toepasbaar in vele markten, bouw wereld, scholen, hotels, resort,  gemeenten, overheids instellingen, industrie, scheepvaart, transport,garages, winkels,groothandels, ziekenhuizen etc. etc 


Uitstekende service, producten en productiviteit. Een reputatie van vertrouwen en stabiliteit. 

Dat is Rens Cleaning Products. 

 

Onze Distributie

Met distributeurs door de Benelux  heeft  Rens Cleaning Products distributiemogelijkheden in elke grote markt van het land en is ideaal gepositioneerd om naar andere markten uit te breiden over de hele wereld. 


 

 

SenterNovem

© 2009 - 2018 Ecologische Reiniging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel